O kompresi se neboj ta bude nejlepąí ;) napsal jsem deNull-ovi o source jeho GAW nebo alespon o pomoc s installerem,protoľe já se nevyznám v img souborech.
Potřeboval bych funkce na otevření,zavření a přidání souborů.
Jenľe nemám o file headru ľádné informace i kdyľ rozumím c i c++
Rozhodně chci udělat inteligentní instalátor,né jako u německého mod-packu kde upload-li celé img archívy a výsledek byl 900MB na stahování
no toto video si robil ty?teda aj skusal ten mod? ak hej tak to je (nefim co) aj ked je to pekne ale miestami to lagovalo aj ked ma andrew silny komp ...takze si myslim ze to rozchodi velmi malo ludi...
ale mujsim uznat vizera to pekne _________________
[color=cyan]
Založen: 30.5.2006 Příspěvky: 936 Bydliště: Lucenec - smer vysne Kockovo prva odbocka pred Vydlakovom
Zaslal: po září 11, 2006 9:53 am Předmět:
james789 napsal:
no toto video si robil ty?teda aj skusal ten mod? ak hej tak to je (nefim co) aj ked je to pekne ale miestami to lagovalo aj ked ma andrew silny komp ...takze si myslim ze to rozchodi velmi malo ludi...
ale mujsim uznat vizera to pekne
ee robil ho OnanManiak.
Ale mne by to lagovalo este viac _________________ Ked som bol malý bol som stra±ne namyslený.
Ale teraz uµ nemám µiadnu chybu :)
andrew nj ale keby si ho robil ty tak by to bolo velice zle...teda neviem aku zostavu ma onanmaniak ale co si ty hovoril tak mas dobru a tym chcem povedat ze ja by som to asi troska zle rozchodil _________________
[color=cyan]
no tak to si magor jak pes,mě to dělá bordel jak sviňa a jestli tvrdíą ľe te n mod je best tak to 100pro bude dělat bordel jak pes těm co tak tak splňujou min. poľadavky(například mi) _________________ El Losos de la Muerte
& GTA WORLD redaktor
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.