Zaslal: st leden 17, 2007 11:50 am Předmět: Foose Challenger by DMC project
Jednou si takhle prohlížim, co by kdo chtěl udělat do GTA, a najednou vidim obrázek tohodle Foose Challengera, kterýho tam dal myslim Kedo, a protože já jsem dost na tyhle MuscleCars, rozhodl jsem se ho udělat. Snad originálu neudělam ostudu. _________________
---------------------------------------
Neřešit žádnej shit, kterej NEJDE vyřešit!
Tady je ještě pár obrázků z vývoje, je dost nekompletní, ale už ho testuju v GTA SA, musim ještě dodělat interier a motor, ale karoserie už je téměř hotová. Teda až na pár lišt a tak.
Zaloen: 30.5.2006 Příspěvky: 936 Bydlitě: Lucenec - smer vysne Kockovo prva odbocka pred Vydlakovom
Zaslal: st leden 17, 2007 6:41 pm Předmět:
no on roby podla tohto:
a to je presne aj s PJ.
Inak fakt brutal praca _________________ Ked som bol malý bol som straąne namyslený.
Ale teraz uľ nemám ľiadnu chybu :)
Zaslal: so leden 20, 2007 4:12 pm Předmět: rozměry
No já ho asi splácnu na výšku, to vyřeší bok i předek, a zadek musim ještě předělat, hlavně ty světla, jinak vepředu udělam tu masku znovu, tahle je jen testovací. _________________
Zaloen: 20.11.2006 Příspěvky: 51 Bydlitě: 3D world
Zaslal: st leden 24, 2007 8:35 am Předmět:
celkom good auto....onedlho uz dam moju skodu120 na GTA.CZ . Este musim vyriesit par problemov co sa vyskytuju v hre.... dalej dam na GTA.CZ audi Q7 ta je tiez hotova len par problemy...vsetko je totiz este len v testoch
Pokud chceš, můžu pomáhat s testováním, nebo s paintjoby !
S testovánim je to myslim zbytečný, protože já nemam ani NET doma a posílat to nehotový, to by pro mě byl dost problém, ale
jestli chceš dělat PainJoby, můžem to skusit, já doufám a stále věřím že jeden PainJob by chtěl udělat Keďo2 a jeden Speeder, takže můžeš udělat taky jeden, zatim. Ale to ještě chvíly potrvá, až dokončim kompletně UVmapping tak všem pošlu tu texturu, takže tobě jí pošlu taky, ale neni to nic závaznýho. _________________
pár questů:
1. v čem ty věci kutíš?(ten rendr s SJ nevypadá na ZM)
2. funguje ti camera hack?
3. na odhad se vyser,podle BP si zjisti rozměry a pak to resizni přesně podle nich,však jeden blok je metr čtvereční.(v 3DM je třeba využít i/e resize)
4. foose nemá chromnuté nárazníky. _________________ El Losos de la Muerte
& GTA WORLD redaktor
Pár odpovědí:
1. Ty věci kutim v ZM, v ZM2, ale tenhle je zobrazenej ve starim dobrym OpenGL renderu na GGMM, pařily jme na tom Counter-Strike na 486tkách :-)
2. Jestli máš na mysli GTA SA Camera Hack, ten s tim tachometrem, tak ten mi fachá, dělam přez něj super fotky, stejně jako CamHack na MostWanted, ty fotky, dokonalost...
3. S těma rozměrama, já to ted doladuju podle fotek, který si dam na pozadí v ZM2, už se to zdá dobrý akorát musim předělat předek, původně to mělo rozměry spíš jako Challenger concept.
4. Foose nemá chromovanýho skoro nic, jsi ultra všímavej, ale ty nárazníky tak mam aby byli víraznější v tom GGMM, jinak by tam byla vidět jen černá plocha, ale neboj, ve finální verzi budou černý, stejně tak jako třeba ve finální verzi bude interiér, tohle jsou jen obrázky z výroby!
Jo a koukam že tomu docela rozumíš, jsi taky 3D modelář, protože já jich v CZ/SK moc neznam? _________________
Zaloen: 28.5.2006 Příspěvky: 447 Bydlitě: tam ... ne tam ... TAM .... ty DEBIL ... TAM !!! ANO TAM ...asshole
Zaslal: so leden 27, 2007 5:48 pm Předmět:
David "DMC" M napsal:
Jo a koukam že tomu docela rozumíš, jsi taky 3D modelář, protože já jich v CZ/SK moc neznam?
on nie je modelar .... on sa skor len sakramentsky dobre rozumie do GTA enginu .... ak xces nieco na grafiku tak zo slovenskych/ceskych ludi jedine DHATZ _________________
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Dalí
Strana 1 z 2
Nemůete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůete hlasovat v tomto fóru.