Zaslal: ne srpen 20, 2006 9:27 pm Předmět: Novej moderátor.
Tak a konečně si zvolte svého novýho moderátora formou hlasování..
Je zakázano dělat nějaký levárny(ľe se nově regnete a budetet hlasovat znovu) a hlasování berte váľně....
tohle jsou jen nejsilnějąí,tak zněj jednoho vyberte.
Tak je to jen navás,hlasovat se bude po dobu 2 dnu.
neni to trochu malo 2 dny ,ne vseci sem spadnou kazdy 2nd day,
me se to samo netyka,ja tu sem nejvic. _________________ El Losos de la Muerte
& GTA WORLD redaktor
Založen: 30.5.2006 Příspěvky: 936 Bydliště: Lucenec - smer vysne Kockovo prva odbocka pred Vydlakovom
Zaslal: po srpen 21, 2006 9:15 am Předmět:
hmmmm, a mna nik
asi ma nik nema rad tak sa majte idem pod _________________ Ked som bol malý bol som stra±ne namyslený.
Ale teraz uµ nemám µiadnu chybu :)
andr3w, pamatas sa este na to ked sme tam boli ja, ty james a orsa lemmon a JVT povedal ze jeden z nas bude novy moderator?? to si nemyslim lebo toto asi vyhra marty _________________ Black Shark Design member
Bojujme proti spamu! Raz sa nam ho urcite podari zrazit na kolena a nakoniec znicit!
Založen: 30.5.2006 Příspěvky: 936 Bydliště: Lucenec - smer vysne Kockovo prva odbocka pred Vydlakovom
Zaslal: po srpen 21, 2006 9:22 am Předmět:
jj, stare dobre casi, to ma ludia mali radi
to je diskriminacia, chcu tu iba mladych, a ja mozem ist do stareho zeleza _________________ Ked som bol malý bol som stra±ne namyslený.
Ale teraz uµ nemám µiadnu chybu :)
to je pravda mam aj ine veci na praci ale ked tu sa vetsinou nic nedeje ja skôr sedim na SCO fore. _________________ Za pravopisné chyby neručíme.
CSI 4 Hard Evidence
www.gta.cz/gta2 www.gta.cz/vicecity http://www.gta.cz/vcs
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5Další
Strana 1 z 5
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.