Založen: 30.5.2006 Příspěvky: 282 Bydliště: vąude kde sou compy
Zaslal: st červen 14, 2006 5:20 pm Předmět:
já sem chodim kaľdej den a asi kaľdou půl hodinu
(slováci začínaj ovládat naąe stránky,ale my jejich ani náhodou) _________________ Grand Theft Auto:San Andreas
jj, slovensko nemá moc vylkou netovou sí», CZ je vepředějc, ale to vůbec neva, CZ a SK je skoro to stejný, to je jako kdyby tě sralo ľe ti na stránky lezou morováci , to nemá cenu v tom dělat rozdíly, je jen dobře ľe sem leze aspoň víc lidí, a slováci si cool lidi
Jinak bys čuměl z jakejch zemí mi chodí na jvtdesign.net, kaľdej den tak z 30-40 různejch zemí, i víc, do první 20cítky se vľdycky dostanou i takový země typu sudánská arábie, JAR, apod... Docela krutý, ąkoda jen ľe se jamajka drľí někde po zadu, ale uľ sem viděl co to naąlo podle IP na stránkách jamajčana, ale nedostal se mezi % top 20 zemí návątěv aby mi ho to vypsalo _________________
s nasim narodom mas pravdu JVT... a ta Jamajka je zaujimava... _________________ Black Shark Design member
Bojujme proti spamu! Raz sa nam ho urcite podari zrazit na kolena a nakoniec znicit!
njn, tak se stává, do budoucna se ztoho vyhrabete, snad , slovensko docela dobrá země, sem tam taky docela často, ale nějak moc nezaujímá celkově, chtělo by to oľivit _________________
ked sme uz pri SVK... chodis do bratislavy?? ked si pisal ze sem chodis... inac... ja mam v cechach pribuznu _________________ Black Shark Design member
Bojujme proti spamu! Raz sa nam ho urcite podari zrazit na kolena a nakoniec znicit!
Zaslal: st červen 14, 2006 7:23 pm Předmět:
já mam na Jamajce chatu, jsem takovej Rastaman, mám tam zahrádku kde pěstuju konopí, vás pozvu jestli chcete:-) _________________ Navątivujte gta.cz a jste borci
Hockey and floorball is best!
JVT forever!
houf nastane v sobotu o 18.00 _________________ Black Shark Design member
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.